Archer S03 – Comeback met Burt Reynolds

Afgelopen week ging het derde seizoen van Archer van start. Veel actie, een grappig verhaal en impulsieve acties van Archer zelf. Deze aflevering is weer supervet. Sterker nog, het lijkt er op dat deze show alleen maar beter wordt.

Archer en Burt Reynolds

Dit keer heeft spion Sterling Archer het gemunt op het nieuwe vriendje van z’n moeder; Burt Reynolds. Ondertussen wordt hij achterna gezeten door een Cubaanse bende waarvan hij dan weer denkt dat het onzin is maar uiteindelijk een flink vuurgevecht oplevert. Echt Archer dus.

Hoewel dit officieel de kick-off van het seizoen is wordt de driedelig special van vorig jaar ook bij dit seizoen gerekend. Eigenlijk is dit dus de vierde aflevering, ondanks dat hij op veel plaatsen als E01 geteld wordt. Snap je?

Sinds het eerste seizoen is de show een stuk vooruit gegaan en met deze aflevering is de lat weer een stukje hoger gelegd. De verhalen zijn over het algemeen wat sterker en er zitten meer originele grappen in. De leukste deze keer vonden we de ‘wait was that the same footage’ opmerking die Archer maakt nadat we (inderdaad) voor de tweede keer dezelfde auto zien crashen tijdens een achtervolging. Welkom terug Archer.

Archer op IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: