The LA Complex – Dansers, acteurs & gay-rapper

Realityshows over mensen die beroemd willen worden zijn schijnbaar niet meer boeiend genoeg. Hier draait alles om een soort van motel waar allerlei talenten wonen. De meeste willen acteur of actrice worden maar er zit bijvoorbeeld ook een beatproducer bij.

Toen in de eerste paar minuten dit onderwerp duidelijk werd wilden we eigenlijk meteen wegzappen. Maar stiekem werd het best cool. Vooral omdat de show niet echt een vrolijk beeld schetst van de entertainment industrie. Een deel van de talenten wordt keer op keer afgewezen bij audities en moet keihard knokken om iets te bereiken.

Dan is er ook nog een kerel die als soort van hulpje bij een bekende beatproducer werkt. Hij maakt zelf ook beats maar z’n baas wil niet eens luisteren. Op een gegeven moment moet hij wat beats naar Drake sturen en stuurt hij stiekem een van z’n eigen beats mee. Hij krijgt flink op z’n donder maar de beat valt in de smaak en dus mag hij langskomen bij een andere rapper.

Vervolgens wil de rapper eerst die gast beter leren kennen en volgen er wat gesprekken en zo. Allemaal best grappig en redelijk geloofwaardig. En net toen we op het punt stonden op een positieve review te gaan schrijven verneuken ze het allemaal. Alles wat ze in twee afleveringen opgebouwd hadden, een geloofwaardig beeld van de entertainmentindustrie, wordt opeens van tafel geveegd. De stoere gangsterrapper en de jonge beatproducer zijn blijkbaar allebei homo en beginnen elkaar letterlijk spontaan helemaal vanuit het niets te zoenen.

Wat de fack. We weten allemaal dat er in de gangsterrap scene geen homo’s zijn. Daar kun je lang omheen draaien maar we weten het allemaal hoor. Niets wees er voorafgaand aan de spontane zoenpartij ook op dat een van deze twee figuren daar verandering in ging brengen, laat staan allebei. Dit moment kwam zo uit het niets en slaat zo totaal nergens op dat het gewoon de hele show verpest. Laat het duidelijk zijn, we hebben niets tegen homo’s, maar dit is echt bullshit.

Echt enorm jammer dat ze met zo’n stomme twist de hele geloofwaardigheid van de show onderuit halen, net als je er een beetje in begint te komen. En dan brengen ze dat ook nog zo als een cliffhanger dat het al helemaal op een soapserie begint te lijken. Ja dan haken echt alle mannen af.

*

The LA Complex op IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: