Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Wie is de Mol. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • De Nationale IQ test 2012

-> De Nationale IQ test op Uitzending Gemist

Oh Oh Bibi, Frits – de mol – Huffnagel en nog een aantal BN’ers nemen het tegen elkaar op bij de jaarlijkse IQ test. Dit jaar de mannen tegen de vrouwen. Zestig vragen variërend van rekenen tot ruimtelijk inzicht, gepresenteerd door Patrick Lodiers en Sophie Hilbrand.

 

  • Ruben Vs. Sophie in L.A.

-> Ruben Vs. Sophie in L.A. op Uitzending Gemist

Deze Ruben Vs. Sophie van deze week was echt cool. Een roadtrip/bucketlist opdracht die ons terug doet verlangen naar die goede oude Crazy88 tijd. Zo veel mogelijk gekke opdrachten uitvoeren binnen een bepaalde tijd en daarmee meer punten verdienen dan de tegenstander, dat is het doel. Er zitten weer wat opdrachten bij hoor..

 

  • Who’s in Who’s out?

-> Who’s in Who’s out op Uitzending Gemist

Nieuwe dramaserie over de dagelijkse bezigheden op een school voor zangers, dansers, muzikanten en andere entertainers. Wij vinden het een beetje Spanga’s voor mensen van een jaar of vijftien, niet aan ons besteed. Maar er spelen wel een paar leuke acteurs in de show en er zijn wat interactieve dingen. Zo kun je stemmen op wie er in de show moet blijven en wie er uit moet. Vandaar die titel.

 

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: