Unsupervised – Nieuwe rauwe animatieserie

Deze show is echt lijp. Super goede animaties, een rauwe setting, leuke personages en sterke grappen. Wat wil je nog meer? Als je het ergens mee moet vergelijken denken we aan Boondocks, met jongeren die opgroeien in een ruwe omgeving en balanceren op de rand van goed en kwaad.

Twee jonge broers leven min of meer alleen in een big-ass huis. Ze hebben schijt aan alles en willen graag populaire stoere jongens zijn. Ze zitten achter de chicks aan en geven dikke party’s. Ondertussen maken ze de nodige onzin mee. Zo kijken ze ff snel een vechtpartijtje op school en komen ze nog wat aparte figuren tegen, dat moet je zelf zien.

De personages zijn goed uitgewerkt. Dit keer niet alleen maar van die stereotypes en pratende dieren maar gewone min of meer normale mensen. Er zit ook gewoon een redelijk aannemelijk verhaaltje in de aflevering met een fatsoenlijk einde.

Maar eigenlijk moet je gewoon alleen al voor de fokking vette animaties kijken. Daar is echt zorg aan besteed. Voor de rest willen we niet te veel verklappen. We weten dat je dit vet gaat vinden, ga maar gewoon kijken dus.

*

Unsupervised op IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: