Wie is de Mol? Aflevering 3

Nou van deze aflevering van WIDM worden wij dus niet heel veel wijzer. Er zijn eindelijk jokers in het spel, hoeft William niet meer in het stro te graven. William, Tim en Marit kozen voor het geld en alleen Frits pakte twee jokers. Maar waarom probeert hij vervolgens die jokers zo snel mogelijk weer te lozen? En waarom schreef Frits zo onleesbaar bij de pim-pam-pet opdracht?

In de laatste opdracht lijkt alles volgens plan te gaan. Om het dak wordt stevig gepuzzeld en er wordt uiteindelijk zelfs wat geld verdiend. Alleen Tim en William konden daar nog roet in het eten gooien door zelf naar binnen te gaan, of iemand op te kloten om naar binnen te gaan. Die Tim doet sowieso maar verdacht, waarom is hij zo overdreven zeker van zijn zaak?

Wat betreft de afvaller hadden we vorige week al voorspeld dat hij de mol niet zou zijn. Niet echt een grote verrassing dus. De aflevering heet overigens ‘Geen Toneel’, bij ‘De eerste 2 uur’ en ‘In de Min’ konden we nog een verband met de opdrachten leggen maar wat betekent deze titel? Roept u maar in de comments.

Zodra de aflevering online staat plakken we hier meteen de link en gaan we nog even wat beter kijken voor verborgen aanwijzingen. Hou dus in de gaten voor updates.

En dan nog een raadsel; van wie is die kinderfoto uit het introfilmpje met daarom ‘de mol’ ?

-> Wie Is De Mol? 2012 Aflevering 3 kun je hier terugkijken op Uitzending Gemist

Meer Wie is de Mol;

Aflevering 1 review en terugkijken

Aflevering 2 review en terugkijken

Alle hints en opdrachten uit de eerste 2 afleveringen

Tags:, , , , , ,

een reactie op “Wie is de Mol? Aflevering 3”

  1. Samantha 20 januari 2012 bij 02:08 #

    Tim pakte wel €1000! Hij komt me een beetje over alsof hij zijn ‘naïeve’ uitstraling wat uitbuit om daardoor zoveel mogelijk informatie bijeen te schrapen. Misschien dat hij daardoor zo zeker van zijn zaak is: hij heeft van beide kampen (de vrouwen en de mannen) informatie. Misschien betekent dat in zijn hoofd dat hij ook de meeste informatie heeft? En daardoor de test het beste kan maken? Hij noemde daarentegen wel erg veel namen in zijn test (Frits, Liesbeth en Anne-Marie), dus of hij dan echt zo zeker van zijn zaak is…

    Nog wat vragen om over na te denken: Waarom vroeg Anne-Marie aan Mamaloe of ze niet wat op moesten schieten? En hoe kwamen Hadewych en Marit in hemelsnaam op ‘mosterd’ in plaats van ‘Moskou’?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: