Celebrity Wife Swap – Flavor Flav is een kleuter

De naam dekt de lading, Wife Swap met celebrities. De eerste twee afleveringen waren niet zo boeiend, simpelweg omdat we het merendeel van de celebs niet kenden. Maar nu hebben ze voor de derde aflevering Flavor Flav en Dee Snider van Twisted Sister tegenover elkaar gezet. Kijk dan heb je onze aandacht.

Flavor Flav kennen we natuurlijk allemaal als die excentrieke mafkees met die klok om z’n nek. Nou dat is dus gewoon zijn swagger. 24/7 hyper, begint al naar omstanders te zwaaien nog voor ze hem herkend hebben en zit constant aan de telefoon om schnabbels te regelen. Een donkere Dries Roelvink met LSD op, zo kun je hem het beste omschrijven.

Dee Snider kennen we als de geschminkte zanger van Twisted Sister en echte rockster. Zijn vrouw is ook zo’n stoere rockchick en niet bang om gereedschap te gebruiken. Dat in tegenstelling tot de vrouw van Flavor Flav die gewoon echt heel erg lui is. Ze laat Flavor Flav maar gewoon een beetje z’n gang gaan terwijl ze thuis zit te punniken (echt waar!).

Goed, waarom dit dus een vette aflevering is; Flavor Flav gedraagt zich als een klein klein kleutertje zodra het de beurt is aan mevrouw Snider om de regels te bepalen. Hij negeert letterlijk iedere regel en gaat vervolgens wel zeuren om een soort van beloning. Dee Sniders vrouw trekt die shit niet lang en gaat de laatste nacht in een hotel slapen. Uiteindelijk komen de echtparen tegenover elkaar te zitten en slaat de vlam in de pan. Er wordt flink wat geschreeuwd en die rockchick doet alsof ze Flavor Flav in elkaar wil gaan slaan en zo. Best grappig allemaal. Voor deze keer dan.

  • Aflevering 1 Tracey Gold & Carnie Wilson
  • Aflevering 2 Gary Busey & Ted Haggard
  • Aflevering 3 Flavor Flav & Dee Snider
  • Aflevering 4 Mick Foley & Antonio Sabato Jr.
  • Aflevering 5 Niecy Nash & Tina Yothers

Celebrity Wife Swap op IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: