Off Their Rockers – Benidorm Bastards USA

De legendarische actrice Betty White is gisteren 90 geworden maar is nog altijd in voor een geintje. De aangewezen persoon dus om de Amerikaanse editie van Benidorm Bastards te hosten. Net zo vet als de Benelux versies maar dan zonder drugs gerelateerde grapjes.

Ja de VS is toch nog iets voorzichtiger met de grapjes maar dat maakt de reacties van nietsvermoedende omstanders niet minder grappig. Hoe zou jij reageren als je een omaatje op ziet stijgen met een tros heliumbalonnen? En wat doe je als een oma je vraagt of je samen met haar lid wilt worden van de Mile High Club?

Ze hebben een leuk stel senioren bij elkaar gezocht en een hele lading nieuwe situaties gecreëerd. We zouden het vet vinden om iets meer van de Europese grapjes terug te zien in de show. Die zooi met die rolstoel die vanzelf wegrijdt zal het daar ook vast wel goed doen. Wat ze dan wel weer heel erg goed doen is het nummer ‘We’re Not Gonna Take It’ van Twisted Sister in de intro zetten. Een van de meeste rebelse nummers aller tijden en daarmee is de toon dus goed gezet.

Tussen de verborgen camera grappen door krijgen we grappige sketches van Betty White te zien. Helaas zijn de reacties in de US een beetje gemengd, dus we betwijfelen of deze show lang gaat draaien. Maar voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van Benidorm Bastards is dit dus voorlopig een prima alternatief.

Betty Whites Of Their Rockers op IMDb:

Tags:, , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: