Glee – Hierom kijken mannen Glee

Als je Glee voor dames vindt houd je ook na dit verhaal waarschijnlijk niet van de serie. Wil je echter je vriendin een keer een plezier doen? Kijk dan meteen onderaan naar drie hele mooie redenen om Glee toch een kans te geven.

Net als in Nederland is het ook voor de studenten in Glee vakantietijd geweest. Maar ook voor hen komt daar natuurlijk een einde aan. Tijd om weer terug aan het zingen te gaan. Voor een deel van de ‘leerlingen’ zijn dit de laatste afleveringen waar ze aan deelnemen. Voor sommigen omdat ze simpelweg niet meer als middelbare scholieren door het leven kunnen gaan. Gleeks hoeven echter niet te treuren. Door middel van een ‘talentenjacht’ zijn al enkele nieuwe talenten in the picture waarvan al een deel te zien is geweest en nog een deel langs zal komen.

In de nieuwe aflevering schakelt Will meteen de hulp van zijn studenten in, om zijn romantische kant te uiten. Hij blijkt echter niet de enige die in een romantische bui is. Ook Sue’s protegé Becky heeft haar oog op een van de mannen laten vallen. Natuurlijk vraagt iedereen zich af of The New Directions nu eindelijk in de prijzen gaan vallen. Maar nu een deel van de cast niet meer te zien zal zijn zullen ze die prijzen vast nog wel even binnenslepen.

Dan nu voor de heren, al is het voor dames natuurlijk ook niet verboden om te lezen/kijken;

In willekeurige volgorde presenteren wij drie redenen om als man toch naar Glee te kijken:

  • Santana oftewel Naya Rivera. Net als alle onderstaande dames behalve Lea Michele is deze dame veelvuldig in weinig verhullende cheerleader outfits te bekijken.

  • Rachel Berry oftewel Lea Michele, voor de liefhebber van de stoute schoolmeisjes outfits

  • Verrassing!  Als uitsmijter nog een stukje uit de serie zelf waarin Heather Morris zichzelf als Brittany van haar meest sexy kant laat zien.

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: