Voice van Vlaanderen – Tiss stil aan de overkant!

Misschien vraag je je af waarom het zo stil is rond The Voice van Vlaanderen, of misschien wist je niet eens dat die bestond. Nou eigenlijk waren wij deze show ook keihard aan het boycotten. Simpelweg omdat alles keer op keer van Youtube verwijderd wordt en als we over zangers en zangeressen schrijven willen we ook iets kunnen laten zien en horen.

Maar helaas, we mogen nog niet eens de audities terugkijken. Geen idee waarom, het heeft de Nederlandse en Amerikaanse edities ook geen kwaad gedaan toch? Je kan wel een paar fragmenten terugkijken ergens op de VTM site, maar echt vrolijk wordt je daar niet van. Gewoon blijven onderschatten die kracht van internet dan weet je tenminste zeker dat je artiest niet in het buitenland door gaat breken.

Maar goed, een beetje rond zoeken op Youtube levert na acht afleveringen toch maar liefst drie hele video’s op. Sneu hè? Één auditie en twee battles is wat we je kunnen bieden. Daar zitten overigens wel meteen een paar van de allerbeste kandidaten bij; Axelle Aerts tegen ene Kate. Mayken Hoessen versus ene Ziggy. En onze persoonlijke favoriet uit dit rijtje (want de auditie van Glenn Claes is nergens terug te vinden): de auditie van Bert Voordeckers.

Bert ziet er een beetje uit alsof hij een bruidstaart komt bakken of operazanger Pavorotti af komt lossen maar brengt vervolgens het Neil Diamond nummer ‘Girl, you’ll be a woman soon’. Doet ie goed. Geniet van deze filmpjes, want hierna zal het wel weer een tijdje stil blijven.

*

*

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: