Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Wie is de Mol?. En Pownews natuurlijk, voor de #duifmeneer. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Lijn 32

-> Lijn 32 op Uitzending Gemist

Spiksplinternieuwe nederlandse dramaserie. Jammer dat die actiescene zo onrealistisch is want daarna wordt het best leuk. Er zijn veel verschillende personages en het zal nog wel een paar afleveringen duren voordat we precies weten wie ze allemaal zijn. Grote kans dat we hier helemaal verslaafd aan gaan raken zodra het verhaal zich wat verder ontwikkelt.

 

  • De Week van Filemon

-> De Week van Filemon op Uitzending Gemist

Een paar weken geleden heeft De Week van Filemon een hele metamorfose ondergaan. En terecht want dat gedoe in die kroeg zag er een beetje geforceerd uit. Nu dus niet meer vanuit dat bruin café maar gewoon met vooraf opgenomen aankondigingen tussendoor. Ook de onderwerpen met Krimi de Pedohunter, Verona – webcamsex – van de Leur en en de Babbelboxbal  zijn weer wat grappiger en sluiten beter aan bij de doelgroep. Stukken beter zo.

 

  • RAMBAM

-> RAMBAM op Uitzending Gemist

Alles en iedereen is te koop. Tijdens TVLab lieten ze al zien hoe Harry Mens voor een paarduizend euro letterlijke bullshit aanprijst in Business Class en deze keer zijn de tv-mediums de lul. Niets dat we niet wisten en heel veel duidelijker dan ‘er bestaan geen mediums’ kun je het niet maken. Maar schijnbaar geloven er nog steeds mensen in die bullshit dus voila. Bekende oplichters ontmaskerd.

 

Tags:, , , ,

een reactie op “Afgelopen week op Uitzending Gemist”

  1. mida 9 november 2012 bij 00:20 #

    lol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: