Wie is de Reisleider? – Gigi gaat winnen

Dat weten we natuurlijk helemaal niet zeker, maar volgens de zoektermen willen jullie graag dat we iets over het nieuwe seizoen van Wie is de Reisleider? zeggen. Dus bij deze dan. We hebben nu twee afleveringen gehad, tijd om ‘voorzichtig’ de balans op te maken.

Om te beginnen: Gigi Ravelli, wat een lekker ding is dat zeg. (Vul hier zelf een Mart Smeetsje in) Niet gek dat al die vakantiegangers keihard op haar lopen te geilen. Maar enigszins hilarisch is het wel. Vooral die ene gast met die bril (foto), Hildo heet ie, die zich al bij voorbaat af zat te sjorren op de vrouwelijke BN’ers die wellicht misschien eventueel mee zouden kunnen gaan. Gigi kent hij dan weer niet maar al snel maakt hij de veelzeggende opmerking “ik heb geen relatie op zich”, alsof hij ook daadwerkelijk kans maakt.

Als alleen de deelname van Gigi nog niet genoeg is voor je om de show te kijken hebben ze ook Tatjana Simic en ‘echt gooisch meisje’ Pauline gecharterd. Genoeg mooi blonds dus. Verder hebben ze ook grapjas Horace Cohen, en Jamai en Gordon voor als dat meer je ding is. Een leuke line-up vinden wij. Van hoger niveau dan wat er gemiddeld aan Expeditie Robinson en Wie is de Mol? meedoet, dus wij zijn dik tevreden.

Maar wat is nou de bedoeling? Nou er zijn twee groepen vakantiegangers, de ene groep gaat naar Indonesië en de andere groep gaat naar de VS. Iedere groep krijgt drie verschillende reisleiders die om de beurt een hele week voor hun rekening gaan nemen. Uiteindelijk wordt er dan één verkozen tot beste reisleider. De show wordt mede mogelijk gemaakt door het reisbureau in kwestie maar dat wordt er gelukkig niet overdreven dik bovenop gelegd. De tuinkabouters in The Amazing Race zijn een stuk hinderlijker dan zo’n blij vlaggetje. Ook prima dus.

In de eerste twee afleveringen zijn Gigi en Pauline aan de beurt. We zouden graag zeiken maar ze doen het allebei echt heel erg goed. Vooral hoe Gigi voor de zieke Ruben (een jonge gast die in z’n eentje met de reis meegaat) zorgt roept veel sympathie bij de kijker op. Wat ons betreft staat Gigi tot dusver dik op #1, al was het alleen al vanwege de opmerking “Nou Hildo, m’n service gaat tot hier hoor”. Wat een geweldig mens!

Inmiddels zit het er voor de eerste twee BN’ers weer op, volgende week twee nieuwe reisleiders. Wie? Weten we niet zeker. In ieder geval Tatjana, want in de preview zien we de vakantiegangers zeiken over een vrouwelijke reisleider die er met de pet naar gooit. Dat kan natuurlijk alleen Tatjana zijn. Niet omdat we dat van haar verwachten, nou ja eigenlijk wel, maar vooral omdat zij de enige resterende vrouw is.

De afleveringen van Wie is de Reisleider kun je officieel alleen terugkijken op de compleet waardeloze rtlxl site. Maar de eerste schijnt ook al weer ergens op Youtube te staan, dus veel plezier met terugkijken!

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: