¡Rob! – De Mexicaanse schoonfamilie

Meestal als je Mexicanen op tv ziet gaat het over drugscartels, massamoorden en mensensmokkel. Wat ons betreft is het dus vrij duidelijk dat je niet moet focken met Mexicanen. Maar wat doet die kleine lelijke Amerikaan gespeeld door Rob Schneider, hij trouwt een mooie lange Mexicaanse, zonder het haar familie te vertellen.

In de betere series wordt zo iemand dan door de Mexicanen onthoofd en langs de straat bij het grofvuil gepleurd. Nou hier niet dus. Als Rob mee gaat naar zijn schoonfamilie komt hij van de ene American Pie situatie in de volgende. Uiteindelijk eindigt hij met zijn broek omlaag bovenop oma en alsnog maken die Mexicanen hem niet dood. Dat op zichzelf is natuurlijk al behoorlijk onrealistisch en dat geldt eigenlijk voor de hele show. En de vraag wáárom ze eigenlijk in het geheim getrouwd zijn blijft helemaal onbeantwoord.

En weet je wat pas debiel is. Als je in het echte leven Rob heet, een show schrijft en je eigen personage daarin Rob noemt, en dan om het af te maken maar gewoon de hele fokking show Rob noemt. En dat terwijl de Mexicaanse acteurs wel allemaal stereotype namen krijgen als Fernando en Pepe. En dat ondersteboven uitroepteken in de titel, wat het ook moge zijn, is al helemaal idioot. Doe maar gewoon dingen die je ook op je toetsenbord kunt vinden.

Tot slot is ook dat hele gedoe van een kleine man met een langere mooie vriendin is niet bepaald nieuw in de sitcomwereld. In dit geval lijkt het nog wel het meeste op Modern Family zo met dat cultuurverschil er nog bij. En ja er zit zo heel af en toe wel een heel klein leuk grapje in de eerste aflevering maar het is moeilijk om te lachen als er zoveel dingen zijn om je aan te ergeren.

¡Rob! op IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: