MediocreFilms – Alleen maar goede typetjes

Is er niks op tv, of zit je vader Campinglife te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: MediocreFilms

Vrienden die ruilen van hoofd, een politieagent met het syndroom van Down en heel veel geïrriteerde mensen. Dat vat wel zo’n beetje samen wat je kunt verwachten van MediocreFilms. Ook al doet de naam anders vermoeden, dit kanaal is echt vet!

Greg Benson, de man achter het productiebedrijfje Mediocre Films, moet de tijd van zijn leven hebben bij het maken van deze filmpjes. De man die eerder in reclames acteerde kruipt hiervoor in de huid van allerlei verschillende personages en neemt mensen in de maling.

Yeshmin Blechin is Bensons bekendste personage. De slecht geklede, beetje viezige jood is briljant in het belachelijk maken van mensen. Het was dan ook een geniale zet van Benson om als dit personage naar Comic-Con 2011 te gaan. De bezoekers gaan veelal verkleed naar dit stripfestival toe, dus kwam Blechin de boel eens even goed afkraken. Zo vraagt hij aan iemand in een Dracula-kostuum: “So, is this what happens if you have a lonely childhood?”

Minstens zo droog zijn de instructiefilmpjes van Yeshmin Blechin. Hierin leidde hij de kijkers al eens rond op het vernieuwde Facebook, waar hij zelf ook niet veel van begreep. Ook introduceerde hij ze de kunst van ‘extreme planking’, waarbij de echte waaghals ‘plankt’ zittend in een stoel of liggend op bed.

Naast de filmpjes van Blechin, zijn Bensons ‘losse’ filmpjes zeer vermakelijk. Vaak worden voorbijgangers voor de gek gehouden. Zo is er een filmpje waarin Benson met actrice Julie Wittner op het strand aan mensen vraagt of ze mee willen doen aan experiment waarin een stukje van hun hersenen wordt weggehaald. Verrassend veel mensen gingen er serieus op in.

MediocreFilms is typisch zo’n kanaal op YouTube dat nog niet zo bekend is, maar wel echt goede humor levert. Heb je dus een avondje niks te doen? Dan is MediocreFilms zeker de moeite waard.

*

*

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: