Are You There Chelsea? – Afgezaagde sitcom

Nee hè, alweer een nieuwe sitcom die het moet hebben van de bekende gezichten. Al in de eerste paar seconden, waarin Chelsea de kijker aanspreekt moesten wij aan How I Met Your Mother denken. En dat is natuurlijk geen goed teken.

Niet omdat HIMYM slecht is, integendeel dit is een van onze favoriete shows maar het is niet de bedoeling dat je dat soort shit na gaat apen. In ieder geval niet zo lang het voorbeeld nog leeft. Hoofdpersonage Chelsea, gespeeld door Laura Prepon (Donna in That ’70s Show), leidt in ieder geval op precies dezelfde manier de aflevering in. Met flashbacks en alles er op en er aan.

In het kort komt het verhaal er op neer dat Chelsea in een bar werkt en om een of andere reden een nieuwe kamer zoekt. Toevallig is er een kamer in de buurt vrij, de huisgenote is wel een ernstige contactgestoorde Jonas Brothers fan maar dat neemt ze voor lief. Voeg dat figuur toe aan de lijst met de brildragende Aziatische beste vriendin, kleurenblinde lilliputter, hitsige collega en gierige vader is het rijtje stomme typetjes is compleet.

Vrijwel alle acteurs spelen zwaar overdreven. Het acteerwerk van Laura Prepon tijdens het voorspelbare en totaal niet grappige einde als ze zogenaamd bang is slaat echt alles. Normaal gesproken nemen we het niet zo nauw met acteerkwaliteiten maar er komen gewoon shows op Nickelodeon waarin beter geacteerd wordt.

Als de grapjes nou heel erg grappig zouden zijn konden we het de show vergeven dat het in geen enkel opzicht origineel of goed uitgewerkt is, maar nee. Echt lachen moeten we niet. Er zijn de laatste tijd wel betere shows uitgekomen.

P.s. De producer heet Chelsea en probeert haar eigen naam kennelijk in zoveel mogelijk titels te krijgen, en dan zelf ook nog een bijrolletje inpikken. Kutwijf.

Are You There Chelsea? op IMDb:

Tags:, , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: