When Paddy Met Sally – Woonwagens & Politiek

Paddy Doherty is een Ierse traveller, dat zijn zeg maar de kampers van het Verenigd Koningkrijk. Bekend van zijn carriere als bare-knuckle boxer en deelname aan series als My Big Fat Gypsy Wedding. Sally Bercrow is de vrouw van een belangrijke Engelse politicus. Ze ontmoetten elkaar vorig jaar tijden Celebrity Big Brother en werden daar onverwacht goede vrienden.

Paddy is opgegroeid in een omgeving die ver van onze normen en waarden af staat. Kinderen worden al jong van school gehaald om te werken of de caravan te poetsen. Vrouwen trouwen als ze nog kind zijn en mogen vervolgens de hele dag thuisblijven. De caravan poetsen en eten koken, dat wordt er van een vrouw verwacht daar.

Bij Sally werkt dat anders. Zij is een echte indepent woman. Zo eentje die de broek aan heeft thuis. Het verschil in normen en waarden fascineerde de twee toen ze in het Big Brother huis met elkaar aan de praat raakten. Sally beloofde en keer langs te komen bij Paddy, om de traveller cultuur zelf te ervaren.

En terwijl de volgende editie van Celebrity Big Brother al weer bezig is mogen we nu zien hoe de twee zich aan hun afspraak gehouden hebben. In een soort Jouw Vrouw Mijn Vrouw achtige show van twee afleveringen leven de twee ieder een week volgens een bepaalde levensstijl. De eerste week is Sally de lul, ze neemt de plaats van Paddy’s vrouw in en mag de hele week koken en poetsen. Niet alleen voor Paddy maar ook voor al z’n zoons, neven, kleinkinderen en andere buren.

Volgende week worden de rollen omgedraaid. Dan moet Paddy voor zichzelf zorgen. Sally zal hem waarschijnlijk flink terug proberen te pakken maar wij voorspellen daar Paddy z’n kont tegen de krib gaat gooien. Althans, zo kennen we hem uit CBB.

*

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: