The Simpsons – Sterke 496e aflevering

’s Werelds meest bekende tekenfilmfamilie is weer terug op de buis met de tweede helft van alweer het 23ste seizoen. Aflevering 496 volgens Wikipedia, wij hebben ze niet nageteld. Maar wat kan je na zoveel seizoenen eigenlijk nog vertellen over The Simpsons? Noem een situatie en ‘The Simpsons did it’.

De laatste tijd wilde het niveau echter nog wel eens inzakken met enkele matige afleveringen. Dat viel een beetje te verwachten na zoveel seizoenen, maar vanaf nu lijkt de gele familie toch weer op de goede weg te zijn. In de nieuwe aflevering (#10) zit meer maatschappelijke kritiek verwerkt dan er in tijden te zien was. Voor een satirische serie is dat niet bepaald onbelangrijk.

De makers slaan de spijker op de kop met een onvervalst simpele Homer die de Amerikaanse Henk en Ingrid van stemadvies gaat voorzien. Een hele sterke episode met een serieuze ondertoon dus. Laten we jullie dan ook een stemadvies geven; Als de afleveringen op dit niveau blijven, is het nog steeds een lekkere wegkijker.

The Simpsons op IMDb:

Tags:, , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: