Saw Dogs – Creatief met kettingzagen

Beeldhouwen met een kettingzaag, het klinkt een beetje radicaal maar de gasten in Saw Dogs weten op deze manier de mooiste sculpturen te creëren. Men neme een groot stuk hout een kettingzaag en een paar dagen de tijd en voor je het weet staat er een enorme beer, een tafel met slangenkoppen of een bank met twee arenden.

De mannen worden ingehuurd door rijke zakenmannen om bijvoorbeeld de golfbaan of een wijnproeverij op te fleuren met een groot houten beeld. Rijke zakenmannen ja want de sculpturen kosten flinke duiten. Het sculptuur uit de eerste aflevering kost 47000 dollar, in de tweede aflevering wordt 75000 dollar verdiend. Wij vinden dat belachelijk duur maar goed, de klant is tevreden.

Nooit geweten dat je met een kettingzaag zo gedetailleerd te werk kon gaan, maar na een aflevering begrijpen we dat het mogelijk is. In de afleveringen daarna maken ze telkens een ander sculptuur. Het is cool om te zien hoe ze van een groot blook hout een mooi kunstwerk maken maar heel erg spannend is het allemaal niet. Leuk als je van houten sculpturen of kettingzagen houdt, de rest van ons is waarschijnlijk snel uitgekeken.

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: