Philly Undercover – Animalcops vs. Dogfight

Kijk dit zijn echte Animal Cops. En dit is goede tv. Een klein groepje agenten die undercover gaan in levensgevaarlijke achterbuurten op zoek naar pitbulls en handelaren. Uiteindelijk sporen ze er een paar op en bereiden ze een grootschalige inval voor.

Blown Cover

Als agent rondhangen in de ghetto in Philly is gevaarlijk. Junks en dealers houden daar de boel in de gaten. Zodra je daar je auto parkeert komt iedereen kijken wat er aan de hand is. Ze moeten zich dus goed verstoppen. Gelukkig hebben ze een paar medewerkers die goed op gaan in het straatbeeld. Donkere mannen die de taal van de straat spreken.

Men neme een van deze undercover cops, een eerder in beslag genomen pitbull en lopen rondje. Al snel wordt hij aangesproken door een ander baasje. Die vertelt al snel dat hij zo’n veertig honden heeft zitten verspreid door de stad. Jackpot.

Vrijwel alles dat we te zien krijgen is stiekem gefilmd, in een wijk waar men wapens naar elkaar zwaait en junks zich midden op straat vol zitten te spuiten. Respect dus voor de goede kwaliteit van de beelden.

Respect ook voor deze Animal Cops. Zij hebben echt precies begrepen hoe je zoiets aan moet pakken in een dergelijke wijk. En het resultaat mag er wezen. Aan het einde van de eerste aflevering vallen ze massaal een dogifht binnen. Redden zes bloedende honden en pakken veertien gangsters op. Nogmaals, dit is goede tv.

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: