Natures Weirdest Events – Krijg de kriebels

Dit is min of meer een compilatie van bizarre natuurlijke taferelen, met een beetje achtergrond info over hoe dat kan gebeuren. Een Honda die volledig ingepakt is door processierupsen, duizenden kikkers die ‘geëxplodeerd’ aanspoelen en enorme muizen- en insectenplagen.

Er wordt veel ingezoomd op smerige insecten, ingewanden en zooi die je onder de microscoop tegenkomt. Hier krijg je echt de kriebels van. Jammer want daarrdoor zullen de meeste kijkers snel afhaken.

Maar er zit zo nu en dan ook iets tussen dat wél boeiend is. Vogels die hun walnoten niet gekraakt krijgen, en deze vervolgens op het asfalt droppen zodat de auto’s ze kapot rijden. Maar daar houdt het niet op. Omdat ze die noten natuurlijk niet opgeraapt krijgen op een drukke weg droppen ze die noten op voetgangers oversteekplaatsen, waar van tijd tot tijd de auto’s moeten stoppen.

Impressive is een kustplaats die in een doorsnee nacht helemaal bedekt werd door tien centimeter ijs. Alles ziet er uit als echte ijssculpturen, de auto’s bomen, bankjes, alles. Een stofstorm waardoor hele steden oranje kleuren doet het ook goed qua beeldmateriaal. Jammer dat ze de show beginnen met allerlei smerige diersoorten, meer van dit soort mooie plaatjes was wél cool geweest.

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: