Alaska: The Last Frontier – Laatste druppel

Wij raken sterk geneigd vanaf nu iedere show met Alaska in de titel te negeren. Alaska wordt keihard uitgemolken op tv. Het begon ooit met krabvissers en toen rook de rest, soms letterlijk, goud. Het is maar zelden dat daar iets fatsoenlijks uit komt.

Dit is ook gewoon weer een kutshow. We volgen mannen die in de afgelegen gebieden van Alaska wonen en moeten jagen om aan hun eten te komen. Nou ja, ze schieten ook graag op beren die in de buurt van hun vee komen en zo. De show is wederom behoorlijk crap gefilmd en op het spannendste moment zitten we te kijken naar twee donkere vlekken in de nacht die je dan opeens een geweer af hoort schieten. Vervolgens een heleboel closeups van een geweer en weer een knal.

Daarna zie je een dode beer met een paar grote gaten er in waar ze dan ook ff lekker met de camera boven gaan hangen. Laten we het er op houden dat er veel dieren neergeknald worden en thats it. De actie is slecht in beeld gebracht en de rest is totaal niet boeiend. Wij kijken liever de eskimo cultuur uit Flying Wild Alaska dan deze redneck cultuur.

Lees ook:

Gold Rush Alaska

Flying Wild Alaska

Coast Guard Alaska

Alaska: The Last Frontier op IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: