Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Wie is de Mol. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Nu We Er Toch Zijn

-> Nu We Er Toch Zijn op Uitzending Gemist

Zoals aangekondigd een nieuw seizoen van Nu We Er Toch Zijn. Niet op vakantie zoals wij dachten maar langs de plaatsen die afgelopen jaar in het nieuws gekomen zijn. Wel met Sophie Hilbrand en die doet het eigenlijk best leuk. Eerste aflevering in Leidsche Rijn waar een homostel weggepest was.

  • Breaking Bad

-> Breaking Bad op Uitzending Gemist

Een van onze favoriete series van de afgelopen jaren. We hebben er een tijdje terug al een review over geschreven. Die kale knakker hieronder is schijkundeleraar en gaat crystal meth koken en verkopen. Vooral de eerste seizoenen zijn echt supervet. Kijken dus nu ze op de publieke omroep komen.

  • Homeland

-> Homeland op Uitzending Gemist

Ook over Homeland schreven we al eerder een review. Samengevat gaat het over een Amerikaanse soldaat die jarenlang gevangen zat in Afghanistan. Zodra hij vrijgelaten wordt weet niemand of het een held is, of dat hij is overgelopen naar ‘the dark side’. Goede Amerikaanse show met typische Amerikaanse complottheorieën voor de liefhebber.

 

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: