Work It – Dragqueen Sitcom

Wat doe je als je als volwassen man geen baan kunt vinden? Je verkleed je als vrouw om zo wel aan de bak te komen. Logisch toch? Niet? Huisvader Lee vindt van wel, hij scheert z’n benen, doet een jurk aan en gaat aan het werk. Zijn maat Angel overigens ook.

Wat is dat toch met mannen die zich als vrouw moeten verkleden. Die paar dagen carnaval kunnen we nog wel aan maar het hele jaar door films en nu zelfs een serie met dit concept gaat ons een beetje te ver. Doe een keer een vrouw die zich als man verkleed of een jongen die zich als opa verkleed of zo.

Doe op z’n minst iets origineels met het verhaal dan. Dit is gewoon weer een stereotype man die niets van vrouwen weet. Dan verkleed hij zich als vrouw en moet hij al die vrouwendingen leren. Uiteindelijk krijgt hij meer respect en bewondering voor z’n eigen vrouw en gaat hij ook beter voor haar zorgen.

De rest van de show kunnen we dus al wel voorspellen. De families mogen niet weten dat de mannen als vrouwen verkleed gaan. De collega’s mogen niet weten dat de vrouwen mannen zijn. En samen gaan ze in een heleboel benarde situaties komen. De grapjes zijn al minstens net zo voorspelbaar en mede daardoor niet echt grappig. Nee wij houden het wel bij Mrs. Doubtfire en Big Momma’s House.

Work It op IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: