Wipeout Seizoen 5 – IJskoud winterthema

Wij houden van leedvermaak, in de vorm van Wipeout welteverstaan. Mensen die zo hard geklapt worden dat ze met hun hakken hun achterhoofd raken, wat wil je nog meer? Met een heleboel nieuwe obstakels, een nieuwe presentatrice en een winterthema wordt dit weer een topseizoen.

Voor de tweede keer heeft Wipeout een winterthema gekregen. De rode ballen zijn gebleven maar verder is eigenlijk alles anders. De giant sweeper is er niet meer en de soccerpunchwall is er niet meer. Gelukkig maar want zo’n muur met honderd bokshandschoenen komt natuurlijk niemand voorbij. Het merendeel van de nieuwe hindernissen ziet er een stuk haalbaarder uit.

Je begrijpt dat de nieuwe obstakels en bijbehorende wipeouts niet in woorden uit te leggen zijn, dat moet je gewoon zien. Het is in ieder geval minstens net zo hard als in de vorige seizoenen. De nieuwe presentatrice is wel grappig, ze hoeft niet echt heel veel te doen behalve knap en vrolijk zijn en dat lukt haar prima. Dat gelul de hele tijd van die twee gasten in de studio begint wel een beetje afgezaagd te worden. Misschien moeten ze die ook maar eens vervangen. Voor de rest, kei-harde wipeouts.

Wipeout op IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: