NicePeter – Epic Rap Battles of History!

Is er niks op tv, of zit je trouwe viervoeter The Dog Whisperer te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: NicePeter

NicePeter dus, we noemden hem een paar weken terug al in de special over KassemG waar hij van tijd tot tijd mee samenwerkt. Maar hij heeft zelf dus ook een goedlopend Youtubekanaal. Niet gek want hij maakt toffe filmpjes.

NicePeter is een muzikaal type en vrijwel al zijn video’s bestaan uit zelfgemaakte muziek en videoclips. Zo maakt hij onder andere picturesongs. Loze liedjes over gekke foto’s die hij op het internet bij elkaar geschraapt heeft. Het commentaar bij de foto’s is werkelijk hilarisch. Met thema’s als gekke japanners, zwangere vrouwen met geweren en de populairste; Nom Nom Nom Nom, Babies!

Hij schrijft ook liedjes over dagelijkse bezigheden. Over het hebben van de beste parkeerplaats bijvoorbeeld en over het dragen van Superman-sokken. Onze favoriet is Tru Gangster over hoe hij een stel gangsters bij de TacoBell gaat aanpakken.

De populairste reeks van NicePeter is ‘Epic Rap Battles Of History’. In een samenwerking met EpicLloyd schrijft hij fictieve rapbattles tussen celebs, filmfiguren en mensen uit de geschiedenis. Columbus Vs. Captain Kirk, Einstein Vs. Stephen Hawking en veruit de populairste video met meer dan 47-miljoen views is de battle tussen Darth Vader en Adolf Hitler. De eerste serie was zo populair dat inmiddels op een nieuw kanaal seizoen twee van start gegaan is, met een rematch tussen Hitler en Darth Vader. De naam zegt het al; EPIC!

*

*

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: