Jersey Shore Seizoen 5 – Back to Jersey!

GTL! T-Shirt Time! Cabs are here! Juist Jersey Shore is back! De guido’s en guidettes vliegen vanuit Florence (seizoen 4) rechtstreeks naar de Jersey Shore om door te zuipen in het nieuwe seizoen. Geen pauze of tijd zonder elkaar, gewoon doorvechten.

We gaan precies verder waar we in het vorige seizoen zijn gebleven. Snooki had gezeik met dat vriendje van d’r maar dat is snel goedgemaakt zodra hij op een grote surpriseparty op komt dagen. The Unit, die maat / getuige van The Situation is ook op dat feestje en Mike laat het er niet zomaar bij zitten. Dat wordt dus weer ouderwetse Jersey-drama.

Eenmaal ‘thuis’ duikt part-time huisslet Ryder bij Pauly in bed en krijgt Vinny heimwee naar z’n familie. Niet gek als je zo lang van huis bent maar vooralsnog blijft hij. Valt ook wel te verwachten met een salaris van enkele miljoenen per seizoen.

Vooralsnog gebeurt er niet echt veel speciaals. Leuk dat ze terug aan de kust zijn maar dat gevoel uit het eerste seizoen is er toch echt uit. Toen moest een groep elkaar nog echt leren kennen en bouwde ze een hechte band met elkaar op, niet beseffend hoe rijk en beroemd ze gingen worden. Dat is echt helemaal weg. Nu zijn het vooral oude koeien die boven blijven komen. Geen idee wat er de rest van het seizoen nog gaat komen maar het is te hopen dat het beter dan dit wordt.

*

Jersey Shore on IMDb:

Tags:, , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: