Wie is de Mol? 2012 Aflevering 1

Nou eindelijk, een nieuw seizoen van Wie is de Mol? Vorige week gaven we aan nogal huiverig te zijn voor de nieuwe presentator en de deelnemers, eens zien of dat na deze eerste aflevering veranderd is.

Dit bericht bevat spoilers.
Aflevering 1 nog niet gezien?
-> Hier kun je WIDM? Terugkijken op Uitzending Gemist.

Om te beginnen de presentator, Art Rooijakkers doet het eigenlijk best aardig. Geen flauwe vooraf ingestudeerde grapjes en wat serieuzer zoals dat hoort bij deze show. Mede door de vrij slechte introductiefilmpjes blijven de deelnemers vooralsnog redelijk onbekend. Roept niet echt een ‘ohja daar ken ik ze van’ gevoel op. Maar goed je kent er op z’n minst één van toch?

In de eerste aflevering van WIDM worden meteen drie opdrachten gespeeld. In alle opdrachten faalt de groep grandioos, eindresultaat –500 euro in de pot. Juist een negatief saldo. Wedden dat ze dit jaar nog minder geld binnen harken dan in de voorgaande jaren? Het eindbedrag gaat namelijk al drie jaar op rij omlaag. Vorig jaar was de pot nog maar 19,540 euro. Daar komen de A-sterren natuurlijk niet meer hun bed voor uit en zie zo de huidige line-up.

Goed wie zijn er verdacht? Voor ons allemaal behalve Maarten van der Weijden, Dio en Marion Pauw natuurlijk. Uiteindelijk draait het uiteraard allemaal om geld, wat dat betreft hebben Liesbeth Staats, William Spaaij en Anne-Marie Jung de groep het meeste geld gekost. Maar goed, we gaan het nog drie keer terugkijken en dan hebben we volgende week vast weer een helemaal nieuwe mol en bijbehorende theorie.

Durf jij al een gokje te wagen? Laat een reactie achter.

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: