Funny As Hell – Gewoon weer Stand-upcomedy

Als een show een titel heeft als deze weet je nooit wat je kan verwachten. Je maakt je klaar voor het ergste, een compilatie homevideo’s is waar wij aan dachten, maar krijgt vervolgens een show met stand-up comedians. Net zo afgezaagd maar wel een stuk leuker.

Shows waarin we in hoog tempo een stuk of vier comedians voorbij zien komen met een presentator die een stuk minder grappig is dan de rest kennen we genoeg. Ook hier in Nederland. De enige variatie zit hem in de comedians. In de eerste aflevering herkennen we namelijk helemaal niemand. Geen idee waar ze die gasten dus weer vandaan getoverd hebben.

Zelfs voor simpele shows als deze is er wel een beetje variatie in het format mogelijk. Jammer dat ze dat dus helemaal niet doen. De grapjes zijn gelukkig wel nieuw maar ook weer niet zó hilarisch als je van de titel zal verwachten. Oh ja, die titel; stelletje wankers. Hij is nog net niet volledig in capslock getypt maar dit is echt zo’n Youtube titel. Zo van ik wil veel views met m’n kutfilmpje. Eigenlijk al genoeg om de hele show op te laten falen, maar goed, zo nu en dan zit er dus wel een goede comedian tussen. Laten we die een kans geven.

Funny As Hell on IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: