The Layover – Anthony Bourdain eindelijk in Damsco

Een paar weken terug schreven we hier al over The Layover. Ein-de-lijk doet de beruchte veelvraat / journalist / topkok / grappenmaker ons landje aan. Amsterdam natuurlijk, waar hij herhaaldelijk ‘niet high’ wordt en ff langs gaat bij de snackmuur.

We hadden gehoopt dat Anthony wat echte Nederlandse maaltijden zou snaaien. Boerenkool met worst, erwtensoep, oliebollen, tompoezen, appelflappen en een flinke bak kapsalon. Nou vergeet dat maar. Uiteindelijk eet hij wel wat Hollandse snacks maar voor het diner gaan ze dus gewoon een Indiase rijsttafel zitten eten. Cultuurbarbaren!

Hier kun je als Nederlander niet echt veel bruikbare informatie uit halen. Maar het is wel mooi om te zien hoe begaaid we er af komen met ons drugs en hoeren imago, het vage hippiegedoe waar een waardeloze gids hem naartoe brengt en het geblèr in een Jordaan café. Dat had allemaal een stuk beter gekund..

+ puntje; het schijnt dat alle afleveringen, dus ook deze ‘Layover Amsterdam’, op Youtube terug te vinden te zijn. Terugkijken dus!

The Layover on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: