Best in the Business – Kutnaam voor ’n kutshow

Wie kan het beste boodschappen inpakken, met een graafmachine om gaan, pizza’s bakken, ramen lappen en ga zo maar door. Iedere aflevering meerdere wedstrijden tussen mensen die beweren de allerbeste te zijn in het beroep dat ze uitoefenen. De uitkomst is voorspelbaar.

Voorafgaand aan de opnames kon men op Youtube video’s van hun skills inzenden, daar hebben ze achter de schermen vervolgens deelnemers uitgepikt. Drie of vier van ieder beroep. Geen idee wat de criteria waren en hoe wij moeten weten dat dit de beste zijn maar vooruit, misschien zijn die wedstrijden dan nog cool? Het antwoord wordt snel duidelijk; Nee.

De graafmachine wedstrijd in de eerste aflevering ging nog wel. Onder andere een lepel vast tapen aan de grijper en daar dan een ei op vervoeren. Wij doen ’t ze niet na maar dat is in de praktijk ook zelden nodig. Maar dan het tweede beroep; boodschappen inpakken. Boodschappen inpakken is al een behoorlijk sneu beroep, maar die wedstrijd slaat echt alles.

Uiteraard moeten de vier zo snel mogelijk boodschappen inpakken. Gewoon een flinke lading producten verdelen over vier papieren zakken. Soort bij soort want dat schijnt belangrijk te zijn. De snelste deelnemer wordt gediskwalificeerd omdat er één vleesproduct tussen de groenten zat. Maar dat alle deelnemers de boodschappen kapot prakken kan niemand wat schelen. Als het maar groentenprak bij groentenprak en vleesprak bij vleesprak is. Dáár gaat het om.

Er is ook één goed ding aan de show, deze wordt gepresenteerd door Ben Bailey, van CashCab en Who’s Still Standing?. Hij is altijd cool maar dat kan deze discovery-show niet meer redden. Dit is duidelijk niet de beste show uit de business.

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: