The Royal Bodyguard – Slechtste beveiliger ever

Dus nieuw jaar, nieuwe series. Laten we beginnen met een knaller. Supergrappig en ook nog een klein beetje spannend. The Naked Gun in een nieuw jasje. Over een beveiliger van de Engelse koninklijke familie waarbij letterlijk alles fout gaat. Alle andere serieuze beveiligers vinden hem maar een sukkel, maar voor de Koningin is hij een held; The Royal Bodyguard.

De beveiliger in kwestie heet Captain Guy Hubble, een klein oud gezet mannetje. Het komt vooral door zijn ondoordachte acties dat de Koningin keer op keer in gevaar komt. Maar dát schijnt niemand door te hebben. Dat hij keer op keer door stom toeval het leven van de Koningin weet te redden heeft zij ook niet door. Voor haar is Hubble gewoon een held.

De rest van de veiligheidsdiensten, de MI5 en zo vinden hem maar een kneus en proberen hem zoveel mogelijk buiten beeld te houden. Maar de Koningin is de baas en als zij zegt dat hij Royal Bodyguard moet worden dan gebeurt dat. Al met al is Captain Guy Hubble een beetje Leslie Nielsen van The Naked Gun in een nieuw jasje. Dacht mocht wel weer ongeveer twintig jaar na het succes van die filmreeks. Veel droge humor en alles dat fout kan gaan gaat ook daadwerkelijk fout, waardoor het uiteindelijk weer goed komt. Zeg maar twee keer min is plus.

Leuk concept en erg goed uitgewerkt. Niet kijken als je op zoek bent naar een serieuze show. Dit is lollig bedoeld en moet ook met een flinke korrel zout genomen worden. Wij hebben ons echt rot gelachen en kunnen niet wachten op de volgende aflevering. Wij willen hier ook zo’n bodyguard voor de Koningin, dat maakt die saaie toespraken misschien nog de moeite waard.

The Royal Bodyguard on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: