Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Proefkonijnen. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Bananasplit

-> Bananasplit op Uitzending Gemist

Wij zijn geen grote fan van de muziek van Frans Bauer, maar de show die hij mag presenteren is van tijd tot tijd best grappig. Afgelopen week zijn er twee afleveringen uitgezonden, later volgt de rest van het seizoen. Vooral de grap die met K1 vechter Remy Bonjasky uitgehaald wordt is erg leuk.

 

  • Youp van ’t Hek: De Tweede Viool

-> Youp van ’t Hek: De Tweede Viool op Uitzending Gemist

Oudejaarsconference van Youp van ’t Hek. Leuk voor iedereen die ook maar een klein beetje op de hoogte is van wat er het afgelopen jaar gebeurd is in ons landje. Gewoon grappig.

 

  • De Pelgrimscode

-> De Pelgrimscode op Uitzending Gemist

Donderdag kwam de finale van De Pelgrimscode op tv. Een reality-competitie met BN-ers die echt een stuk saaier was dan vorig jaar. Maar man man man wat een finale. Spannend! Het duurt echt tot het allerlaatste moment voordat je weet wie er wint. Natuurlijk niet degene waarvan je aan het begin van het seizoen hoopte dat ie ging winnen, maar dat heb je altijd in die shows hè.

 

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: