Deze week! Wie is de Mol? 2012

Wie is de Mol? 2012

Wanneer? :
Vanaf donderdag 05 Januari 2012 om 20:30 bij de Avro op Nederland 1

Locatie en Presentator:

De locatie voor komende editie van Wie is de Mol? is het prachtige Ijsland. Dat gaat gegarandeerd mooie plaatjes opleveren. Wat betreft de nieuwe presentator hadden we gehoopt op een serieus type, net zoals de vorige presentatoren. Helaas is de keuze beperkt en moeten we het met Art Rooijakkers doen. Terugkijkend naar het vorige seizoen kunnen we hem ervaringsdeskundige noemen maar dat is dan ook het enige pluspunt. Begrijp ons niet verkeerd, Art is cool voor luchtige programma’s als Mag Ik U Kussen? En Fort Boyard, maar niet voor Wie is de Mol?! Nou ja, niks meer aan te doen nou, dan maar hopen dat de kandidaten cool zijn:

Kandidaten:

Anne-Marie Jung

Dio

Anne-Marie Jung

Doet eigenlijk vooral theater; Petticoat en André van Duin shows en zo. Daarnaast al jarenlang een vaste acrice/zangeres bij Klokhuis en doet zo nu en dan wat typetjes in van die sketch-programma’s.

Dio

Rapper getekend bij platenlabel TopNotch. Werd bekend met Dom, Lomp & Famous, Stuk, Tijdmachine en Aye en mocht voorprogramma’s doen voor N.E.R.D., Akon en Lil’ Wayne. Daarna kwam eigenlijk alleen nog een gratis EP uit waar niemand het over heeft, dus waarom ze uitgerekend deze rapper hebben gekozen..?

Frits Huffnagel

Hadewych Minis

Frits Huffnagel

Heeft in het stadsbestuur van Amsterdam en Den Haag gezeten, deed ooit in een ver verleden mee aan Het Lagerhuis, heeft tegenwoordig gewoon een eigen bedrijfje en verdient ergens nog stiekem een extra zakcentje bij BNR Nieuwsradio. Wie zegt u?

Hadewych Minis

Actrice bekend van Phileine zegt Sorry, Moordwijven en Majesteit (waarin ze Maxima speelt). Doet ook nog iets in het theater en komt af toe op tv in de improvisatie-show De vloer op.

Liesbeth Staats

Maarten vd Weijden

Liesbeth Staats

Verslaggever, nieuwslezer en presentatrice geweest bij AT5, Het Jeugdjournaal en Eén Vandaag. Thats it. Meer hebben wij ook niet over d’r te zeggen.

Maarten van der Weijden

Gestopt als topsporter en dus het reality-show circuit in. Dat hoort er tegenwoordig bij in het rijtje van reclames doen, een boek schrijven en overbetaalde lezingen geven. Zijn over het algemeen een beetje outsiders maar bloedfanatiek. Benieuwd welke kant hier overheerst.

Marit van Bohemen

Marion Pauw

Marion Pauw

Schrijfster van boeken die wij niet lezen. Sommige doen het in de verkoop wel goed maar klinken echt totaal niet boeiend. Schreef ook het scenario voor de televisieserie ‘In Therapie’. Die hebben we ook niet gezien.

Marit van Bohemen

Actrice uit Costa, Onderweg Naar Morgen en Voetbalvrouwen. Presentatrice van Campinglife en Knoop in je Zakdoek en deed ook nog ooit wat op de radio. Is ook niet beroerd om reclame te maken voor notenkaas en schoonmaakmiddel. Doet alles voor geld dus bloedfanatiek, althans dat verwachten we.

William Spaaij

Tim Kamps

Tim Kamps

Hèhè eindelijk een leuk grappig figuur. Uit de cabaretgroepen Rooyackers, Kamps & Kamps en Het Monica Da Silva Trio en staat sinds een tijdje met alleen z’n broer op het podium als Kamps & Kamps. Brengt hopelijk een beetje feest in de tent.

William Spaaij

Musicalster, zanger, danser en soapie. Stond in zo’n beetje alle grote producties; Fame, Grease, Footloose, Hairspray, Mary Poppins en momenteel in die Ramses Shaffy geldwolverij. Deed ook nog dingen in GTST, ONM en Het Sinterklaasjournaal. Oftewel echt totaal niet waar wij op zaten te wachten.

Nee qua namen is dit niet echt een opstelling waar wij heel erg vrolijk van worden. Maar goed, Niets is wat het lijkt zeggen ze hè. Laten we hopen!

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: