Bears Wild Weekends – Survival met celebs

Het levende Action Man poppetje Bear Grylls is terug met een nieuwe survivalshow. Iedere week neemt hij een Engelse bekendheid mee naar een berg, jungle, sneeuwlandschap of vulkaan om samen een beetje slapjes te Ultimate Survivalen.

Voor als het je nog niet duidelijk genoeg was hoe super geweldig fantastisch Bear Grylls is zetten ze er nu wekelijks een enorme kneus naast zodat hij nog superder geweldiger fantastischer lijkt. Met in de eerste aflevering Miranda Hart en volgende week Jonathan Ross lijkt het er op dat ze bewust voor het antihero type gaan. Het liefst met hoogtevrees en claustrofobie en zo.

Een beetje jammer want die reacties zijn een nogal voorspelbaar. Eerst kunnen we minutenlang toekijken hoe de celeb moeizaam van de berg af klautert en vervolgens rent Bear in drie seconde naar beneden. Het was veel leuker geweest als hij wat meer sportieve types meegenomen had, zodat we wat vette actie hadden kunnen zien. Niet dat ze een kant en klare maaltijd opwarmen maar dat ze witte larven uit een dode boom peuter. Niet dat ze ’s avonds samen een tentje opzetten zoals nu, maar dat ze zich instoppen in een dode kameel. Je weet wel, de echte Man Vs. Wild shit.

Geloof ons, je wilt niet op youtube zoeken naar de trailer van een show met de naam Bears Wild Weekends. Wij zijn nog van de shock aan het bijkomen. Dus bij deze gewoon een random grappig Bear Grylls filmpje:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: