Ross Kemp Back on the Frontline – He’s back!

Oke genoeg vrede op aarde gehad allemaal? Kerst is over dus back to reality. Afghanistan. Bloedige oorlog wordt al jaren lang uitgevochten. Ross Kemp gaat voor de derde keer kijken hoe het er daar aan toe goed, oftewel vuurwerk.

Twee keer eerder ging Ross Kemp mee met eenheden van het leger van het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels zijn we weer een paar jaar verder dus wil hij terug om te zien wat er veranderd is. Deze keer gaat hij niet alleen langs bij de eenheid waar hij al twee keer eerder bij te gast was, hij gaat ook kijken bij het Amerikaanse en het Afghaanse leger.

Super interessant allemaal maar wat minder spectaculair dan de vorige twee seizoenen. Zoals we vorige week al zagen in Bomb Patrol: Afghanistan vormen de Improvised Explosive Devices het grootste gevaar. Close combat krijgen we deze keer niet veel, dat wordt inmiddels aan de Afghanen overgelaten.

De show is interessant en leerzaam, maar voor dikke actie moet je toch echt bij Bomb Patrol zijn. Daar krijg je wel vuurgevechten en enorme explosies.

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: