Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Ruben Vs. Sophie. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije eerste kerstdag!

Raketlancering André Kuipers gekeken? Check. Ali B op Volle Toeren gecheckt? Ok, dan zijn hier nog drie andere leuke shows.

  • Twee Waarheden in Culemborg

-> Twee Waarheden in Culemborg op Uitzending Gemist

Weet je nog van die rellen in Culemborg tussen Marokkaanse en Molukse jongeren. Deze docu kijkt bijna een jaar later terug met betrokkenen van beide kanten. Over wat er zich die avond precies afgespeeld heeft bestaan verschillende verhalen. Beide kanten van het verhaal worden zo duidelijk mogelijk in beeld gebracht. Behoorlijk indrukwekkend allemaal.

  • Proefkonijnen

-> Proefkonijnen op Uitzending Gemist

De vorige aflevering was nog wel grappig met blind autorijden en zo, maar elkaar opeten?! Het gaat een beetje ver in deze tweede aflevering. De hele show werkt toe naar het moment dat Dennis en Valerio daadwerkelijk een piepklein stukje vlees van elkaar opeten. Het is natuurlijk allemaal enorm ranzig en wordt nog veel ranziger uitgemolken. Maar goed, internationale media-aandacht is weer in de pocket.

  • Van de Straat

-> Van de Straat op Uitzending Gemist

In Van de Straat volgen we een aantal jongeren die om diverse redenen van padje geraakt zijn. Na twee afleveringen blijkt de show een beetje langdradig en voorspelbaar te zijn. De probleemjongeren willen niet altijd even goed meewerken met alle domme spelletjes die ze voorgeschoteld krijgen maar doen onder groepsdruk toch mee. Een beetje zoals al die eerdere shows over moeilijke mensen. Hopelijk werkt ’t voor die gasten wel, want op tv is het niet zo cool.

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: