Kerstmis op TV #2 – Flauwe Engelse humor

Nergens is het zo enorm kerstmis op tv als in Engeland. Eerder deze week schreven we al over drie Engelse shows waarin het vooral om de voorbereidingen voor het kerstfeest draait. Bij deze nogmaals drie Engelse shows, waarbij de overeenkomst dat ze allemaal grappig zijn.

1 In 8 Out of 10 Cats draait het allemaal om statistieken. Twee teams met bekende Engelsen moeten raden wat mensen bijvoorbeeld het leukste vinden aan kerst. En wie wil het volk liever ontmoeten, de Kerstman of Jezus? Ze hebben Jedward uitgenodigd, de tweeling die in 2009 X-Factor UK won en het ook goed deden in Celebrity Big Brother. Het viel dus te verwachten dat er van een serieus gesprek niets terecht komt. Inhoudsloos maar wel grappig.

2 Mock The Week is zo’n beetje de Engelse kruising tussen ‘Dit was het nieuws’ en ‘de Lama’s’. Voor deze kerst special hebben ze alle kerstfragmenten uit voorgaande jaren opgevist en achter elkaar gemonteerd. Ook zitten er nog wat random andere fragmenten van dit jaar tussen. Grappig, maar jammer dat ze niet even de moeite hebben genomen om een helemaal nieuwe aflevering te tapen.

3 De Engelse Hairy Bikers, niet te verwarren met die hillbillies waar we het pas over hadden, geven een kerstfeestje voor hun vrienden. Het draait allemaal om eten en drinken natuurlijk dus gaan ze al weken vooraf op pad om de lekkerste recepten uit te zoeken. Voor als de Jamie Oliver Christmas Special van de week te culinair voor je was of zo.

Later deze week meer!

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: