Kerstcadeaus, het kan altijd nog erger

Heb je jouw fake glimlach al getraind voor als je dit weekend weer een berg compleet nutteloze cadeautjes krijgt? Wij trainen onszelf door rond te kijken naar de slechtste cadeautjes die er verkrijgbaar zijn, dan valt de trui die je van oma krijgt opeens reuze mee. Hieronder zie je vijf afbeeldingen van tv-serie goodie’s, gekozen uit de officiële webshops van de grote Amerikaanse TV-zenders. Als jij weet bij welke shows ze horen ben je echt een die-hard. Voor de rest van ons zijn deze items enorme geldverspilling. Klik onderaan de pagina op ‘antwoorden’ voor… juist, de antwoorden.

#1 Bobblehead

19,95 dollar voor een bobblehead. Ten eerste zijn die dingen enorm afgezaagd, ten tweede lijken ze bijna nooit op de persoon die ze voor moeten stellen. En ten derde, waarom dit personage? Dit is een van de minder boeiende karakters uit een show vol met leuke typetjes.

#2 What the what!?!

Voor slechts 36 dollar is dit sexy t-shirt met de opdruk ‘what the what!?!’ van jou. De opdruk is een verbastering van de kreet die iedereen zal roepen zodra ze je in deze nieuwe outfit aan zien komen.

#3 Energiedrink

Een sixpack energiedrank voor de megaprijs van 17 dollar. Dat is ruim 2,80 dollar per blikje. Niet omdat het lekker der is dan andere energiedrankjes. Maar omdat het an het merk Caf-Pow is, dat we moeten kennen uit een serie. Oftewel; Bull-Shit.

#4 Tuinkabouter

Deze tuinkabouter gaat over de toonbank voor 69,95 dollar. Afzetters. Fans van de show kennen hem natuurlijk wel, maar dit is toch wel het laatste waar je op zit te wachten. Dit is namelijk de mascotte van het bedrijf dat de show sponsort.

#5 Koffiekopjes

Vier koffiekopjes voor de schappelijke prijs van 60 dollar. Dat is behoorlijk prijzig voor een stel kopjes die letterlijk niemand gaat herkennen. Echt niemand. Jij ook niet. Toch?

ANTWOORDEN

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: