Who’s Still Standing – Door de grond zakken

 

In de nieuwe gameshow Who’s Still Standing staat de kandidaat in het midden met tien tegenstanders daaromheen. Allemaal staan ze op een luik. Zodra je een antwoord niet weet lig je uit het spel en zak je letterlijk door de grond.

De kandidaat kan een miljoen dollar verdienen als hij alle tegenstanders weg weet te spelen. Hij moet één voor één met deze spelers battelen en mag pas door naar de volgende als ze de tegenstander weggespeeld heeft. De tegenspelers kunnen op hun beurt tienduizend dollar verdienen door de kandidaat weg te spelen. Om de beurt moeten ze een vraag beantwoorden net zo lang tot iemand een antwoord niet weet en door het luik naar beneden valt. Van het antwoord zijn meestal al een of twee letters ingevuld. Dat maakt het een stuk makkelijker allemaal.

Bij iedere tegenspeler hoort een geldbedrag dat pas bekend wordt gemaakt zodra de tegenspeler door het luik is verdwenen. Als er vijf tegenstanders zijn weggespeeld krijgt de kandidaat de kans om met het verzamelde geld de zaal te verlaten. Dat doen de meeste kandidaten dan ook. De overgebleven tegenstanders mogen vervolgens tegen elkaar battelen. Ze beantwoorden ieder om de beurt een vraag, net zo lang tot er één speler over is.

Ze geven de show in deze eerst paar afleveringen een kersttintje door rond de reclameblokken een vraag aan de kijkers te stellen. Het is dan de bedoeling dat je met de rest van het gezin speelt, geen sms oproepen gelukkig. Helaas zijn deze vragen voor het Nederlandse publiek een stuk moeilijker dan de vragen in de show zelf. Hopelijk komt er snel een Nederlandse editie, wij willen meedoen

Who’s Still Standing on IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: