De beste kerstfilmpjes van 2011

Het bolletje op het balkje onder YouTube-filmpjes is veranderd in een sneeuwklokje, en met een druk op de knop kun je het in elke video laten sneeuwen. Dat kan maar één ding betekenen, het is kerst op YouTube. Daarom hier ons kerstcadeautje aan jou: een overzicht van de leukste kerstfilmpjes van 2011!

Heb je wel eens de ‘closed caption’ knop op YouTube gebruikt? Hiermee plaats je automatische ondertiteling onder je filmpje. Het enige probleem is… de optie is compleet zinloos, aangezien hij nooit goed opvangt wat er daadwerkelijk gezegd wordt. Rhett & Link kwamen erachter dat de tekst van kerstliedjes hierdoor ineens een stuk interessanter wordt!

*

Als iemand dit jaar werk heeft gemaakt van een kerstfilmpje, is het Shane Dawson wel. Naast het gebruikelijke grove, maar vooral hilarische spul, houdt hij af en toe wel van een filmpje met een boodschap. Deze kerst komt hij met een Grinch-achtig verhaal over hoe Shanaynay, zijn vrouwelijke alter ego ‘from the ghetto’, de ware gedachte achter kerst ontdekt.

*

Cadeautjes kopen voor kerst is niet zo boeiend, tenzij je je boodschappenlijstje door een vriend laat schrijven en deze voorleest aan nietsvermoedend winkelpersoneel. MediocreFilms kwam nog geen maand geleden op dit briljante idee, wat leidde tot een nog briljanter filmpje.

*

ImprovEverywhere kon deze kerst natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een onverwachte musical in een winkelcentrum. Je bent volgens hen nooit te oud om bij de Kerstman op schoot te zitten, en dat mag het winkelend publiek best weten.

*

Nigahiga staat bekend om zijn droge humor, en in zijn laatste filmpje wordt dat weer overduidelijk. Deze kerst verwent hij ons weer met een van zijn wonderbaarlijk stoere raps, dit keer op de melodie van Jingle Bells.

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: