Geek Love – Op ieder potje past een deksel

Wie dacht dat Star Wars nerds gedoemd waren om single te blijven heeft ’t mooi mis. Bij Geek Love zijn we aanwezig op het jaarlijkse festival Comic-Con, waar het allemaal om stripboeken en andere nerdy stuff draait. Hier hebben ze een ware speeddating georganiseerd waar mannelijke en vrouwelijke nerds elkaar kunnen vinden.

Juist speeddating voor nerds. Over het algemeen allemaal verkleed als helden uit stripboeken en science fiction films. Star Wars mannetjes ontmoeten Star Wars vrouwtjes en alle nerdy chicks staan in de rij voor de jongen die verkleed gaat als Iron Man. Niet alleen de mannen, maar ook de vrouwen zijn enorme nerds, en daar zijn ze trots op. Een beetje kennis van comics of science ficton is een vereiste in deze scene. Oh ja en je moet ook niet verbaasd zijn als een meisje van 22 d’r moeder bij heeft,

Voor zover we weten heeft de show maar twee afleveringen, opgenomen op de Comic-Con van dit jaar. Maar na het zien van deze twee afleveringen weten we nog steeds niet echt wat we er van moeten vinden. Aan de ene kant is het leven van veel van de personen in de show een beetje sneu, dik in de twintig en nog nooit gedate. Hele huis vol met Star Wars poppetjes, je weet wel. Aan de andere kant blijken ze ook weer gewoon heel menselijk te zijn en is het cool om te zien dat ook voor enorme nerd de ware nog blijkt te bestaan.

Deze show is dus geschikt voor iedereen. Als je niets moet hebben van al die nerdy stuff kun je je echt helemaal de pleuris lachen. Als je zelf een single comicbook-nerd bent geeft deze show je wellicht nog wat hoop. De show laat zien dat er voor iedereen een vriendje of vriendinnetje rondloopt, als je maar op de juiste plek zoekt.

Geek Love on IMDb:

Tags:, , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: