Kerstmis op TV #1 – Voorbereidingen op z’n Engels

Een goed begin is het halve werk, althans als we de eerste lading kerstspecials van dit jaar mogen geloven. Een kerstboom, verlichting, het kerstdiner, als je voorbereid bent stelt het allemaal niets voor. 3 Tips:

1 In James May’s Man Lab draait alles om de voorbereidingen. Om te beginnen blazen ze met explosieven een enorme kerstboom om. Vervolgens laten ze zien hoe je zo’n metershoge boom kan versieren, met mortieren en bladblazers. Ondertussen showt hij zien hoe je je kerstcadeautjes het beste kunt inpakken in vacuümverpakkingen en hoe je het kunt laten sneeuwen. Een heleboel onbruikbare kersttips dus, maar wel grappig as always.

2 Voor je kerstdiner moet je natuurlijk bij Jamie Oliver zijn. In Jamies Christmas with Bells On laat hij zien hoe je super makkelijk een enorm diner kan bereiden. Niet dat je dit zelf ooit nagedaan krijgt, maar toch. In een aantal afleveringen showt hij diverse soorten vlees om klaar te maken, desserts, jus, vulling voor in de kalkoen en noem maar op. Ziet er smakelijk uit allemaal!

3 En dan de kerstverlichting. Natuurlijk gaan de Engelsen ook daarmee totaal over de top. Alles hebben de figuren in King Of Christmas Lights er voor over om de meest spectaculaire kerstlampjes-show te hebben. Tuinen worden compleet omgetoverd tot kermisattracties met muziek, knipperende lampjes en bewegende poppen. Tienduizenden euro’s geven de volwassen kleuters er aan uit. Dit gaat echt veel te ver, maar wel hilarisch dus.

Zie hier het huis van een van de figuren uit de realityshow

Goed tot zover de voorbereidingen, later deze week komt er vast weer een nieuwe lading kerst-shows

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: