I Hate My Teenage Daughter – Moeders vs Dochter

Annie en Nikki zijn twee vrijgezellen moeders met allebei een dochter. De tieners zijn verwend en de moeders zijn om je voor te schamen. Zoals de titel van de show al aangeeft is dat geen ideale combinatie. Op zich gewoon weer een ‘ouders versus kinderen’ sitcom, maar dan met vooral vrouwen in de hoofdrollen.

Annie wordt gespeeld door die vrouw die ook Joy speelt in My Name Is Earl. Ze is in deze show enorm grappig en steelt absoluut de show. Nikki is vooral irritant, maar ook dat is herkenbaar. Samen zijn de moeders de belangrijkste personages uit de show. De dochters komen aanmerkelijk minder in beeld, hoewel het wel vaak over hen gaat.

Er zijn ook nog wel mannen in de show. Allebei de vrouwen hebben natuurlijk een ex, maar dit zijn ook niet bepaald de beste opvoeders. Deze taak blijft toch meestal over voor de vrouwen die op hun beurt ook weer keihard falen natuurlijk. De dochters zijn veel te gehaaid wat dat betreft.

Eigenlijk zijn Annie en Nikki gewoon twee volwassen tieners die hun verneukte jeugd opnieuw willen beleven via hun dochters. Helaas zijn ze niet echt met hun tijd meegegaan en een hoop beschamende momenten zijn het gevolg. De show is maar een heel klein beetje origineel maar wel heel erg grappig. Een van de leukere sitcoms van dit jaar.

I Hate My Teenage Daughter on IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: