Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je Pownews. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Ruben Vs. Sophie in L.A.

-> Ruben Vs. Sophie in L.A. op Uitzending Gemist

Nieuw in de BNN-reeks van ‘de ene Vs. de andere’; Ruben Vs. Sophie in L.A. Niet de eerste keer dat deze twee het tegen elkaar opnemen, en daarmee de eerste rematch in de reeks. Je kent het concept, iedere aflevering meerdere opdrachten. Wie de meeste opdrachten wint heeft de aflevering gewonnen, en wie de meeste aflevering wint heeft de reeks gewonnen. Logisch toch? Nou en dat allemaal in het zonnige Los Angeles. Enjoy!

  • Proefkonijnen

-> Proefkonijnen op Uitzending Gemist

Proefkonijnen is een beetje als Hoe?Zo! Maar dan zonder quiz-element. Onder de noemer wetenschap worden door Dennis en Valerio wat grappige experimenten gedaan en er zitten een paar ‘experts’ die daar dan tekst en uitleg bij geven. Jammer dat sommige experimenten maar half half uitgevoerd worden (de ‘ei in de fles truc’ en de ‘hand in ijs test’). Hopelijk zijn de volgende afleveringen wat dat betreft wat beter. Slechts een klein beetje nieuw en een klein beetje leerzaam, maar wel een beetje grappig en dat zal dan wel de bedoeling geweest zijn

  • Ali B op Volle Toeren

-> Ali B op Volle Toeren op Uitzending Gemist

Het tweede seizoen van Ali B op Voelen Toeren is afgelopen week van start gegaan. Dezelfde formule als vorig jaar maar dan een beetje gefinetuned. Geen gelul door de uiteindelijke optredens door en wat minder geforceerd leuk doen allemaal. Lees en kijk vooral hierrrrr verder.

Tags:, , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: