Impractical Jokers – Hilarische spelletjes

Vier grapjassen strijden tegen elkaar met als doel om elkaar zo veel mogelijk voor schut te zetten. Om de beurt moeten ze een opdracht uitvoeren waarbij ze taken ingefluisterd krijgen door hun tegenstanders of waarbij deze vooraf zijn opgeschreven. Hilarische improvisatie en beschamende momenten zijn het resultaat.

In iedere aflevering moeten de vier comedians het in vier opdrachten tegen elkaar opnemen. Bij vrijwel alle opdrachten is snel kunnen improviseren van groot belang. Er zijn opdrachten waarbij de medespelers het slachtoffer dingen influisteren via een oortje maar er zijn ook opdrachten waarbij ze vooraf allemaal dezelfde opdracht krijgen en die zelf zo gehaaid mogelijk moeten uitwerken.

Zo moeten ze bijvoorbeeld op straat handtekeningen gaan werven voor een goed doel. Pas als ze een kandidaat aangesproken hebben mogen ze het formulier pakken met daarop het goede doel, dat door de tegenstanders is opgeschreven. Zie dan maar eens uit te leggen dat je handtekeningen verzamelt voor volwassenen die onvrijwillig maagd zijn of voor mannen met een micropenis. Laat staan dat je een krabbel krijgt om sex met je neven en nichten te mogen hebben.

Keer op keer weten de vier vrienden elkaar compleet voor lul te zetten door de meest gênante opdrachten te geven. De reacties van omstanders zijn ook echt grappig. Absolute must-see voor iedereen met ook maar het kleinste beetje gevoel voor humor.

Check de video:

Impractical Jokers on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: