Ridiculousness – Tosh.0 rip-off met Rob Dyrdek

Rob Dyrdek is professioneel skateboarder, op tv vooral bekend van Rob & Big en nu dus ook presentator. In een Tosh.0 achtige show laat hij ons ‘zijn’ favoriete filmpjes zien. Neukende schildpadden en crashende skateboarders. We zien vooral veel filmpjes waarin mensen keihard op hun bek gaan.

Nieuw is het concept absoluut niet, en echt een eigen draai hebben ze er ook niet aan gegeven. Het decor (een enorme laptop) is wel grappig, de filmpjes zijn wel lomp en zo nu en dan maakt Dyrdek ook nog wel een leuk grapje. Maar dat is bij Tosh.0 ook.

Er zit iemand op de bank die zo nu en dan een filmpje moet stoppen en terugspoelen. Meestal is dit totaal niet nodig en heb je het filmpje de eerste keer ook al wel gezien. Slechts zelden blijkt er ook daadwerkelijk nog een grappig detail in de video te zitten.

Het is best denkbaar dat ze dit hier gewoon op MTV gaan pleuren. Prima show om in zombie-modus op de bank naar te staren. Een grote dosis youtubefun zonder oor al die troep heen te moeten ploegen op zoek naar die pareltjes. Behoorlijk inhoudsloze show, maar dat is ook precies wat je soms nodig hebt. Wel jammer dat het eigenlijk gewoon precies Tosh.0 met een andere presentator is.

Ridiculousness on IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: