Luck – Duistere zaken bij paardenrace

Maak kennis met de onderwereld van de paardensport. In de grimmige wereld op de renbaan wordt miljoenen verdiend door criminelen en leugenaars. Voorkennis lijkt de belangrijkste factor te zijn als je geld wil verdienen met het gokken. Maar geluk speelt natuurlijk ook nog altijd een rol.

Deze week is de pilot uitgezonden op tv en eerlijk gezegd weten we niet goed wat we hier mee aan moeten. Goed aan de show is dat ie echt geweldig gefilmd is en alleen daardoor al een pracht om naar te kijken. Van tijd tot tijd krijgen we geniale beelden van paardenraces waarbij je je vooral afvraagt hoe ze dat hebben kunnen filmen. Helaas zijn er ook wat mindere dingen aan de show.

Slecht aan de show is dat het verhaal langzaam gaat en de helft van de acteurs heel slecht verstaanbaar is. Dit zullen allemaal wel bewuste keuzes geweest zijn, maar het maakt het wel verdomd moeilijk om precies te volgen waar de show over gaat. Van tijd tot tijd wordt er minutenlang niets gezegd. Film-technisch allemaal super mooi en zo, maar ook een beetje saai.

Pas aan het einde van de aflevering wordt het een beetje spannend, wanneer de belangrijke races komen waar het grote geld mee valt te verdienen. Iedereen blijkt te gokken, van de dagjesmensen en de vaste gokverslaafden tot de eigenaar van het paard en de beveiliger van de renbaan. Iedereen in de show speelt smerige spelletjes.

De show moet het vooralsnog dus vooral hebben van de prachtige shots, qua verhaal wordt het hopelijk nog wel wat boeiender. We houden je op de hoogte.

 

Luck on IMDb:

Tags:, , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: