For better or worse – stelletje schreeuwende kids

For better or worse draait om drie afro-amerikaanse stelletjes. Ze zijn rijk en verwend en iedere aflevering krijgen ze weer om een ander reden ruzie met elkaar. Bij elkaar is het maar een stelletje schreeuwlelijkerds.

Met name de vrouwen in de serie gedragen zich als een stel kleine kleuters. Om het minste geringste beginnen ze naar elkaar te schreeuwen op een slecht geacteerde en vooral heel irritante manier. Over slecht acteren gesproken, de kinderen in de show acteren alsof ze in een musical spelen. Maar ook de volwassen acteurs komen totaal niet geloofwaardig over. Enorm overdreven allemaal.

Er zit echt amper een verhaal in de afleveringen. Er wordt vooral gebitcht en geschreeuwd. De volwassen mannen en vrouwen leren levenslessen die ze inmiddels al aan hun kinderen hadden moeten leren. Alle personages in de show zijn dom en de minder vervelende typetjes komen te weinig aan bod. Over deze show kunnen we kort zijn; slecht verhaal, slecht geacteerd en heel erg nep. Oh ja bijna vergeten, de show is geproduceerd door Tyler Perry. En na het zien van Funnybot konden we al verwachten dat ie totaal niet grappig zou zijn. Next!

For Better or Worse on IMDb:

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: