Killing Time – Advocaat wordt crimineel

Killing Time speelt zich af in twee tijden. De tijd waarin Andrew Fraser nog een succesvol advocaat was en de tijd waarin Fraser in de bajes zit. Wat er precies gebeurt met Fraser waardoor hij in de bak komt wordt langzaam en beetje bij beetje bekend. Spannende puzzel dus.

Wat al meteen duidelijk is is dat de advocaat het zwaar gaat hebben in de gevangenis. Wat langzaam duidelijk wordt is dat hij het als advocaat in de vrije wereld ook niet altijd makkelijk heeft gehad. Ooit was hij een man met principes maar het grote geld roept. Hij gaat de verdediging doen voor een stel grote meedogenloze en beruchte criminelen en wordt beetje bij beetje het criminele circuit in gedwongen.

De criminelen die hij als advocaat bijstaat krijgen allemaal ruzie met elkaar en vermoorden elkaar in een handomdraai. Iemand die een ‘wat kijk jij’ opmerking maakt in de kroeg krijgt meteen een kogel door z’n kop en concurrerende drugscriminelen zagen elkaar in stukjes met een kettingzaag. De beruchte boeven zijn compleet ontoerekeningsvatbaar. Hoewel ze al lange tijd door de polis in de gaten gehouden worden blijven ze random met machinegeweren in het rond schieten.

De leukste crimineel uit de show doet een beetje denken aan de Maguires uit de eerste seizoenen van Shameless. De enige reden dat deze man nog niet vast zit is omdat het een informant is. Een snitch. Iemand die met de popo praat. Hij snuift z’n hele salontafel leeg en helpt de een na de ander om zeep. Naast een serieus verhaal dus veel actie en wat bizarre typetjes, die met de grootst mogelijke moeite uit de gevangenis gehouden moeten worden.

Vroeg of laat gaan er toch mensen in de bak terecht komen. Andrew Fraser sowieso dat kunnen we zien in de scènes dat hij in de bajes binnenkomt en klappen krijgt. Een van z’n cliënten zit daar ook. Iets gaat daar nog gebeuren in de bajes, althans die sfeer hangt er. Maar eerst maar eens zien hoe die Fraser uiteindelijk in de bak terecht gekomen is..

Killing Time on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

een reactie op “Killing Time – Advocaat wordt crimineel”

  1. X-raySpecial 16 december 2011 bij 13:47 #

    haha het is tijd voor echte actie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: