Fear Factor – Guess who’s back!

Je leest het goed, Fear Factor is terug! Maak je klaar voor overdreven explosies, smerige eetopdrachten en extreme stunts. Na vijf jaar afwezigheid maakt de show nu zijn comeback met een zevende seizoen. En ja hoor, die shit is nog steeds hard!

Je weet hoe de show gaat. Vier teams, drie opdrachten, één prijs. De presentator is ook nog steeds diezelfde gast en de deelnemers zijn net zo typisch als altijd. Nee er is echt niks veranderd, en dat is prima. Het enige nieuwe aan de show zijn de opdrachten. Ze hebben vijf jaar tijd gehad om deze te bedenken en het resultaat mag er wezen.

We gaan niet te veel over die supervette spectaculaire opdrachten vertellen. Maar in de eerste twee afleveringen van deze week zitten dus al een paar superlijpe stunts. Dingen met helikopters, vrachtwagens, cabrio’s en heel veel bloed. Genoeg om over te praten in de pauze. En dat alleen al in de eerste twee afleveringen.

Juist, Fear Factor is terug. Met ambulances en sirenes en alles. Precies zo als je dat gewend bent en precies zoals het hoort te zijn. Focking awesome!!

Fear Factor on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

een reactie op “Fear Factor – Guess who’s back!”

  1. Sanne 15 december 2011 bij 23:14 #

    jaja daar is het dan eindelijk weer FEARFACTOR! is terug op de buis , iloveiitt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: