Charley Boormans Extreme Frontiers – Gaaaap

Charlie Boorman is die gast van Long Way Round en By Any Means. Je weet wel, die bikkel met die motor en die grapjes. Die gast die altijd in vette situaties terecht komt terwijl hij de hele wereld rond reist. In Extreme Frontiers reist hij weer rond, maar dan in Canada. Een stuk minder extreem dan we gewend zijn.

We zeggen het niet graag, maar dit valt een klein beetje tegen. Als je een show Extreme Frontiers noemt moet je ook extreme dingen brengen. En een beetje origineel a.u.b. Maar nee hoor. Een beetje op een stier rijden, loopings maken in een vliegtuigje, naar een gezonken schip duiken en een stukje schaatsen. Niets dat we nog nooit gezien hebben.

Het feit dat het deze keer Charlie Boorman is die mag laten zien wat we al honderd keer gezien hebben maakt de show helaas niet veel beter. Ja die gast is op zich wel grappig, maar was een stuk cooler toen hij nog dingen liet zien die we niet kenden. En vooral als hij weer eens keihard op z’n plaat ging. Hij rijdt nog wel een beetje op z’n motor af en toe, maar dan vooral over het asfalt.

Begrijp ons niet verkeerd, wij klimmen liever ook niet op een stier. Maar op tv hebben we dat inmiddels wel gezien. Van die Extreme Frontiers, zoals de mooie stukken natuur in Canada genoemd worden blijft in de serie ook weinig over. Doe ons dan maar een random natuurprogramma van de BBC en het nieuwe seizoen van Fear Factor.

Of gewoon weer een motor-avontuur zonder al die voorspelbare teambuilding-uitjes, dat mag natuurlijk altijd.

Charley Boormans Extreme Frontiers on IMDb:

Tags:, , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: